Paaskroon met eieren Ø24cm naturel, wit

8,45 € *

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Als je geen fan bent van handwerk, maar toch wilt genieten van een mooie decoratie met Pasen, heb je het juiste product voor jezelf gevonden in deze paaskrans met plastic eieren in naturel en wit! De decoratieve krans van het merk VIANA werd gemaakt op een piepschuimbasis omwikkeld met groen papier, waaraan stro, stukken hout, echte, gedeeltelijk gedessineerde vogelveren en plastic eieren werden toegevoegd. Onder hen zijn ook een paar halve eischalen, waarbij zowel de schalen als de complete decoratieve eieren ook bruin zijn.

Plaats de krans decoratief op een tafel, een ladekast of een dressoir of bind er een natuurlijk gekleurd jutelint aan en hang het op als een deur-, muur- of raamkrans. Je kunt het ook op een stiekem decoratief bord plaatsen en er mogelijk wat natuurlijke, houten spreidende decoraties omheen verspreiden. Dit leent zich ook als u de paasdecoratie in een etalage op kleurrijke bloemenzijde wilt leggen. Daar kun je ook een paar schattige, gevlekte konijnfiguren toevoegen om het algemene Paasbeeld te perfectioneren!

De paaskrans met de natuurlijk gekleurde en witte eieren heeft een totale diameter van ongeveer 24 centimeter en een geschatte binnendiameter van 5 centimeter. In hoogte meet het ongeveer 7,5 centimeter.

Totale diameter : ca. Ø24cm
Binnen diameter: ongeveer Ø5cm
Hoogte : ongeveer 7,5 cm
Kleur : natuurlijk, wit, bruin, grijs, groen
Materiaal : piepschuim, papier, stro, veren, plastic, hout
Hoeveelheid : 1 st

Art.-nr.: 86068
Gewicht: 0,4 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Paaskroon met eieren Ø24cm naturel, wit
Paaskroon met eieren Ø24cm naturel, wit
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.