Paashazen om op te hangen, lenteversieringen, hangers, decoratieve konijntjes groen, wit 3st

7,85 € *

2,62 € per Stuk

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De mooie konijntjes in groen, lichtgroen en wit om op te hangen zijn prachtig als lenteversiering!

De eenvoudige omtrek van de paashazen betovert met enkele decoratieve details: het oppervlak van de konijntjes om op te hangen is glanzend gelakt, wat de hangers een stijlvolle en hoogwaardige uitstraling geeft! Elk van de decoratieve konijntjes is van achteren te zien, omdat ze allemaal zijn versierd met een pompon in het wit als een hazenstaart. Het juteband, dat aan een metalen ring tussen de oren van de konijnen is bevestigd, wordt niet alleen gebruikt om praktisch op te hangen, maar ook als decoratief lint, dat is versierd met talloze houten kralen in wit en groen. - Op het ophangkoord zijn in totaal negen kleinere en grotere parels geregen. De randen van de houten konijntjes zijn verduisterd, wat een mooi contrast geeft met de gekleurde voorkant van de konijntjeshangers. De rug van de konijnen is onbehandeld en toont het lichte hout van de konijnenfiguren.

Je kunt de houten konijntjes van het luxe merk VIANA prachtig combineren met andere natuurlijke materialen in je paasdecoratie. De eenvoudige konijnen zijn geschikt als sfeervolle raamdecoratie of als highlight midden in een paasdeurkrans. Hang de konijnen hiervoor afzonderlijk of iets verschoven naast elkaar op.

Op het paasboeket tussen kleurrijke eieren zorgen de decoratiehangers voor afwisseling, maar zijn ze ook perfect als cadeaulabel. Schrijf een individueel paasbericht op de ongeverfde houten kant van het konijn!

Je kunt de konijnenfiguren natuurlijk ook in een paasmandje plaatsen of ze vastmaken aan een mand die je kunt verstoppen met heerlijke traktaties voor Pasen. Of decoreer een bloemenmand beplant met vroege bloeiers of een lenteachtig arrangement met de kleurrijke paashazen.

De houten paashaasjes om op te hangen worden geleverd in een set van 3 stuks. De set bevat 3 verschillende gekleurde konijnenfiguren. Je krijgt een groene, lichtgroene en witte konijnenhanger. Elk van de konijnenfiguren is ook hetzelfde, ontworpen met een donzige staart en een jute koord versierd met parels. Met lint om op te hangen hebben de konijntjes een totale lengte van circa 28 centimeter. De decoratieve konijntjes zijn ongeveer 13 centimeter hoog en ongeveer 7 centimeter breed. De konijntjes zijn ongeveer 7 millimeter dik.

Totale lengte: ca. 28cm
Afmeting: circa 13 × 7 cm
Dikte: ca. 7 mm
Kleur: groen, wit, bruin, natuurlijk, wit
Materiaal: hout, jute, metaal, pompon
Hoeveelheid: 3 stuks
Fabrikant: Viana ®
Art.-nr.: 12158
Gewicht: 0,46 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Paashazen om op te hangen, lenteversieringen, hangers, decoratieve konijntjes groen, wit 3st
Paashazen om op te hangen, lenteversieringen, hangers, decoratieve konijntjes groen, wit 3st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.