Nestdecoratie konijn in ei, cadeau-decoratie, konijn-ei om te versieren, houtdecoratie om op te plakken 12st

6,05 € *

0,25 € per Stuk

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De kleurrijke paashazen in het ei zijn klaar om paasgeschenken en wenskaarten te versieren! De kleurrijke houten figuren hebben aan de achterzijde een zelfklevende foamcirkel, waarmee de vrolijke konijntjes op allerlei ondergronden kunnen worden bevestigd om een paasstemming te verspreiden.

De konijnen in deze set hebben elkaar in vier verschillende versies gevonden: Onder hen bevindt zich een konijn dat net aan het uitkomen is waarbij alleen het gezicht en de oren uit het geopende ei steken met een oranjekleurig wit gestippeld ei, een konijn met een witte eierschaal op zijn kop en twee paashazen in de resterende helft van het ei, waarvan er één geel is met witte stippen en de andere groen en wit met verticale strepen. Het gezicht van het konijn is in het hout gebrand en de blik is altijd vriendelijk. De konijnen worden gereduceerd tot het hoofd, afgebeeld als een eivorm en in hun natuurlijke kleuren gelaten. De konijnenkoppen hebben rondom de rand een siernaad gebrand.

De decoratieve konijntjes zijn ideaal voor het decoreren van paaspost en papieren cadeaubonnen voor de lente. Je kunt er ook een boeket bloemen mee een paas tintje geven of arrangementen en kransen versieren. Zowel kinderen als volwassenen zullen dol zijn op deze kleurrijke metgezellen! De kleurrijke houten stickers zien er ook goed uit als scatterdecoratie of om de plaatskaartjes op de paastafel te versieren.

Onze tip: De houten decoratie kan met een beetje hete lijm snel worden omgevormd tot kleurrijke decoratieve pluggen. Met langere houten stokjes kun je decoratieve houten pluggen maken voor paasarrangementen, plantpotten om weg te geven of zelfs een paasboeket. - Je kunt de houten konijntjes ook zo gebruiken! Gebruik korte houten stokjes om muffins of cupcakes te versieren met de grappige konijneneieren.

De houtdecoraties voor strooien en lijmen komen naar je toe in een set van 14 op verschillende manieren gesorteerd. De set bevat gemiddeld zo'n 6 konijneneieren per designvariant. De siereieren met oren hebben een hoogte van ongeveer 5 centimeter en een breedte van ongeveer 2,5 - 3 centimeter, afhankelijk van het model. De dikte van de houten paasdecoratie is ongeveer 2 - 4 millimeter.

De paaseieren met konijnenoren zijn op vele manieren te combineren met andere decoratieartikelen uit ons diverse lente- en paasassortiment. In de online shop hebben wij voordelige houtdecoraties voor u op voorraad voor verstrooien, lijmen, klemmen en pluggen!

Afmeting: circa 5 × 2,5-3 cm
Dikte houtdecoratie: ca. 2-4 mm
Kleur: natuur, groen, geel, oranje, wit, zwart
Materiaal: hout, foam
Aantal: 24 stuks in een set, gesorteerd
Fabrikant: Viana ®
Art.-nr.: 12196
Gewicht: 0,4 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Nestdecoratie konijn in ei, cadeau-decoratie, konijn-ei om te versieren, houtdecoratie om op te plakken 12st
Nestdecoratie konijn in ei, cadeau-decoratie, konijn-ei om te versieren, houtdecoratie om op te plakken 12st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.