Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Maritieme visdecoratie met vlechtwerk en schelpen, decoratiehanger visvorm natuur 38cm

11,90 € *

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Een visvormige decoratiehanger als maritieme vissendecoratie met vlechtwerk en schelpen is een prachtige decoratie voor een strandfeest, als etalage decoratie voor een reisbureau of voor een zomers huwelijksfeest!

Breng in je huis een tropische flair aan je badkamerdecoratie met de grote vis om op te hangen of je kunt de vishanger gebruiken als wanddecoratie in je woonkamer.

De vissendecoratie bestaat uit een metalen frame in de vorm van een vis waarop met verschillende technieken een vlechtwerk van natuurlijk geblazen jutekoord en bastlint is aangebracht. Het visoog bestaat uit een houten ring en wordt in de kop vastgehouden door een netachtig gaas van smal bastlint. Het lichaam en de staart van de mariene versiering zijn losjes gevuld met een wikkeltechniek gemaakt van raffia en jutekoord. Een lint van jute koord vormt een ophanging voor de decoratiehanger. De hangende decoratie is ook versierd met kunstmatige schelpen, echte slakkenhuizen en een kunstmatige zeester.

Haal natuurlijke decoratie met souvenirkarakter in huis met de decoratieve vissen met schelpdecoratie of ontwerp maritieme zomerfeesten met de aansprekende vissendecoratie!

Je kunt de vislabels ook combineren met kleine raffia visjes om aan een lijn te hangen of met de grote decoratieve hanger in wit. - Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan decoratieve accessoires voor het uitvoeren van maritieme en tropische decoratieve ideeën!

Opmerking: Accessoires en decoratieve items die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.

Totale lengte: ongeveer 50 cm
Afmeting vis: circa 38 × 16,5 cm
Kleur: wit, naturel, zilver
Materiaal: metaal, raffia, jute, hout, kunststeen, natuurlijke slakkenhuizen, kunststof
Hoeveelheid: 1 stuk
Art.-nr.: 802656NATUR
Gewicht: 0,39 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Maritieme visdecoratie met vlechtwerk en schelpen, decoratiehanger visvorm natuur 38cm
Maritieme visdecoratie met vlechtwerk en schelpen, decoratiehanger visvorm natuur 38cm
Maritieme visdecoratie met vlechtwerk en schelpen, decoratiehanger visvorm natuur 38cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.