Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Maritieme visdecoratie, drijfhout windgong, houtdecoratie L50cm B30cm

8,00 € *

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De maritieme vissendecoratie is een originele houten decoratie die niet alleen uw vier muren of uw tuin verfraait als een windgong van drijfhout - de houten windgong met vis om op te hangen is een zee-decoratie voor uw decoraties die deze maritieme vakantie flair geven.

De natuurlijke decoratie bestaat uit een kruisstuk van drijfhout waaraan zes vispennen zijn bevestigd met een smal jute koord. De drijfhoutvissen zijn erg verkleind, met een grof spitse kop en een wit geverfd oog met aan beide kanten een zwarte pupil. De houten hangers zijn aan het hoofdeinde bevestigd. De houten windgong heeft een gedraaid jute lint aan de dwarsbalk om op te hangen als maritieme decoratie.

Let op: dit is een natuurlijk product! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daardoor kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter!

Accessoires en decoratieve artikelen die op de productafbeeldingen worden getoond, zijn niet bij de levering inbegrepen.

Totale hoogte: ca. 50 cm
Totale breedte: ca. 30 cm
Lengte drijfhoutvis: ongeveer 10-25 cm
Breedte van drijfhoutvissen : ongeveer 3–5 cm
Kleur: naturel, wit, zwart
Materiaal: drijfhout, jute koord
Hoeveelheid: 1 stuk
google_translate
Art.-nr.: 836719
Gewicht: 0,48 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Maritieme visdecoratie, drijfhout windgong, houtdecoratie L50cm B30cm
Maritieme visdecoratie, drijfhout windgong, houtdecoratie L50cm B30cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.