Locomotief kerstboomversiering hout rood, groen 8.5 × 4 × 7cm 4st

14,85 € *

3,71 € per Stuk

Levering tot 13. December **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Volle kracht vooruit voor retro - met de locomotief als houten kerstboomversiering. De decolocomotief ziet eruit als een oud houten speelgoed. In rood en groen past de spoorweghanger perfect in klassieke kerstversieringen, maar geeft adventsversieringen ook een nostalgisch tintje. De liefdevol beschilderde stoomlocomotief wordt geleverd in twee verschillende kleuren en is voorzien van een jute koord om aan het dak te hangen.

Het spoor als houten versiering aan de kerstboom is een grote klassieker. Net zo mooi is de houten hanger aan de deurkrans, een wanddecoratie of zelfs in de tafeldecoratie voor Advent. Gouden ballen of eikels of natuurlijk gekleurde dennenappels maken de decoratieve hangers nobel of rustiek. Combineer je de boomversieringen met sleeën of andere houten figuren voor een hoogwaardige retro look? Of ga je toch liever voor de kersttrend voor Amerikaans geïnspireerde, speelse kerstversieringen? Dan passen notenkrakers, zuurstokken of houten kerstmannen uitstekend bij de locomotief.

Let op: Accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden weergegeven, zijn niet bij de levering inbegrepen.

Lengte : ca. 8.5 cm
Hoogte : ongeveer 7 cm
Breedte : ca. 4 cm
Kleur : rood, groen, wit, bruin
Materiaal : hout, jute
Productlijn: Viana
Aantal : 4 stuks, gesorteerd
google_translate
Fabrikant: Viana ®
Art.-nr.: 01516
Gewicht: 0,53 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto's

Locomotief kerstboomversiering hout rood, groen 8.5 × 4 × 7cm 4st
Locomotief kerstboomversiering hout rood, groen 8.5 × 4 × 7cm 4st
Locomotief kerstboomversiering hout rood, groen 8.5 × 4 × 7cm 4st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.