Lentefee met bloem, metalen decoratie, bloesemfee, lente, elfendecoratie

9,10 € *

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Je mooie bloemenfee is echt een betoverende verschijning! Ze draagt grote vlindervleugels met filigraan details en een mooie roze jurk met een klokvormige bloemenrok en een golvende witte kraag. Bruine laarzen en een geverfde riem in groen maken de magische look van de prachtige bloemenelf compleet. De lentefee draagt haar bruine haar in een knot en ze heeft een groot madeliefje in haar handen. De rok- en vleugelranden zijn kunstmatig geroest voor een rustieke uitstraling in charmante shabby chic.

Plaats bloemperken tussen uw kamerplanten en ze geven uw bloemen en planten een bijzondere charme. Het elfje staat ook geweldig als tafeldecoratie of op een plank in combinatie met een klein boeket bloemen of een lantaarn. De sprookjesfiguur staat stevig op een stevige houten schijf zodat hij overal veilig kan worden geplaatst. - Gewoon een betoverend gezicht!

De metalen bloemenelf is niet alleen geschikt voor voorjaarsversieringen, de mooie fee kan het hele jaar door uw decoratie thuis aanvullen. Ook geschikt als liefdevol doopgeschenk of als mooie beschermengel bij de geboorte.

Het metalen veerelfje heeft een totale hoogte van ongeveer 25 centimeter met een houten voet. De feeënfiguur is ongeveer 60 cm lang en ongeveer 28 cm breed. De basis van de metalen figuur heeft een diameter van ongeveer 8 centimeter.

Totale hoogte: ca. 25cm
Afmeting figuur: circa 24,5 x 11 cm
Diameter bodemplaat : ca. Ø8cm
Kleur: roze, wit, groen, bruin, natuur
Materiaal: metaal, hout
Hoeveelheid: 1 stuk
Fabrikant: Viana ®
Art.-nr.: 12391
Gewicht: 0,4 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Lentefee met bloem, metalen decoratie, bloesemfee, lente, elfendecoratie
Lentefee met bloem, metalen decoratie, bloesemfee, lente, elfendecoratie
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.