Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Kwarteleitjes lavendel 3cm 50st

7,90 € *

0,16 € per Stuk

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 14 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Je ziet er schattig uit, de kleine kwarteleitjes in de kleur lavendel en zijn daarom een geweldig handwerkitem voor je paasdecoratie. Doe-het-zelvers kunnen uitkijken naar een grote selectie van echte kwarteleitjes waarmee ze allerlei decoratieve ideeën in de praktijk kunnen brengen. Op zoek naar inspiratie? Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie paaskrans? Naast de decoratieve eieren, een rieten krans, veren en, als je wilt, wat kunstmatig mos (allemaal te vinden in ons assortiment). Lijm de paaseieren stevig op de lege krans met wat hete lijm. Je kunt de gaten eenvoudig dichten met mos of veren. Nu heeft u alleen nog een robuust bastkoord nodig waarmee u de deurkrans kunt ophangen.

Je kunt dus ook een heerlijke middag met handwerk doorbrengen met je geliefden. Kinderen zijn dol op sleutelen aan echte eieren, omdat natuurlijke items vooral de fantasie van kinderen stimuleren. Als u de kleine eieren van dichterbij bekijkt, ziet u de natuurlijke spikkeling, waarvan het behoud tijdens het kleuren werd gewaarborgd. Zodat je meteen aan de slag kunt, werden de schattige decoratieve eieren uitgeblazen en over een gat gereinigd.

Je krijgt de kwarteleitjes in lavendel in een set van 60 stuks, die veilig wordt geleverd in een doos met een transparant deksel. De grootte van de eieren is ongeveer 3 centimeter.

Let op : dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daarom in vorm, kleur, grootte, breedte, lengte en diameter kan verschillen van de opgegeven afmetingen!

Grootte : ongeveer 3 cm
Kleur: lavendel
Materiaal: eierschaal
Aantal: 60 stuks

Opmerking: accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.

Art.-nr.: 83755
Gewicht: 0,3 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Kwarteleitjes lavendel 3cm 50st
Kwarteleitjes lavendel 3cm 50st
Kwarteleitjes lavendel 3cm 50st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.