Konijn met paasei op een stokje, paashaas bloemenplug, houten paasdecoratie, decoratieve plug, bloemdecoratie 12st

13,55 € *

1,13 € per Stuk

Levering tot 2. Februari **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 18 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De vrolijke paashazen op de stok komen voorbij huppelen met kleurrijke eieren. Met de mooie decoratieve pluggen haal je snel en eenvoudig een stijlvolle Paassfeer in huis.

De houten bloempluggen zijn op vele manieren geschikt om in bloempotten, paasarrangementen of lenteboeketten te steken. Met een konijnenplug wordt elke potplant een prachtig souvenir voor paasbezoeken. Je kunt ook kleine cadeautjes of de paasmand zelf versieren met de mooie houten pinnen met paasmotief.

De sierpluggen voor bloemen zijn elk versierd met een konijnenmotief. Het konijn is van rechts in profiel te zien, je kunt je voorstellen dat hij recht zit of springt. De paashaas draagt een groot gestippeld ei om zijn nek met een sjaal in zijn handen. De sjaal en het paasei zijn ontworpen in vier verschillende kleuren: roze-roze, groen, oranjegeel en blauw. - Er is voor elk wat wils! Elke paasplug heeft een lange, stevige houten stok om in te pluggen. Aan de bovenkant is de bloemenstok versierd met een kleine strik van naturelkleurig bastlint of lint dat past bij het ei, wat de bloemknop een mooie afwerking geeft.

Tip: de houten konijnenknoppen zijn niet alleen goed voor bloemen en cadeautjes. Versier je paastafel met houten pinnen door de konijntjes te gebruiken als taarttopper voor de paascake en wijs elke gast een plek toe door een van de houten pinnen met naamplaatjes op het bord van de paastafel te draperen.

De houten pluggen met konijnen en paasei komen naar je toe in een set van 12 gesorteerd in vier kleuren. De set bevat 3 konijnenknoppen per kleur in roze-roze, groen, oranjegeel en blauw. Een sierplug met een houten stokje heeft een totale lengte van ongeveer 35 centimeter. De houten stok is ongeveer 29 centimeter lang. Het houten konijntje met ei heeft een hoogte van ongeveer 6 centimeter en een breedte van ongeveer 6,5 centimeter. De dikte van de Dekohase is ongeveer 4-7 millimeter.

Totale lengte: ongeveer 35 cm
Hengel lengte: ca. 29cm
Afmeting figuur: circa 6 x 6,5 cm
Dikte cijfer: ca. 4-7 mm
Kleur: naturel, felroze, roze, groen, oranje, blauw, wit, zwart
Materiaal: hout, bast
Aantal: 12 stuks, 3 per kleur
Art.-nr.: 12299
Gewicht: 0,4 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Konijn met paasei op een stokje, paashaas bloemenplug, houten paasdecoratie, decoratieve plug, bloemdecoratie 12st
Konijn met paasei op een stokje, paashaas bloemenplug, houten paasdecoratie, decoratieve plug, bloemdecoratie 12st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.