Kerstboomversiering auto met spar rood / groen 2st

5,70 € *

2,85 € per Stuk

Levering tot 13. December **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Deze schattige kerstboomdecoratie heeft alles in rekening gebracht om in je kerstversiering te parkeren. Een klassieke rode cultusbus en een prachtige pick-up zijn geladen met een grote kerstboom, die ook in de winter met sneeuw bedekt is. Een jute koord wordt gebruikt voor veilige bevestiging aan de takken en takken.

Originele kerstboomhangers zijn al lang een integraal onderdeel van kerstversieringen. Hoe meer individu, hoe beter. De decoratieve hanger harmonieert ook met veel klassieke elementen zoals rode glazen bollen, sterren en klatergoud. en vergeet de kerstverlichting niet!

De auto met spar wordt geleverd in een set van twee, één in groen en één in rood en heeft een lengte van ongeveer 10 centimeter met de lus, terwijl het decoratieve figuur zelf ongeveer 6 centimeter meet.

Totale lengte: ca. 9 cm
Grootte: ca. 6,5 cm
Kleur: rood, groen, wit
Materiaal: polystone, jute, hout, plastic

Aantal: 2 stuks


Opmerking: accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.


Art.-nr.: 535834
Gewicht: 0,2 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto's

Kerstboomversiering auto met spar rood / groen 2st
Kerstboomversiering auto met spar rood / groen 2st
Kerstboomversiering auto met spar rood / groen 2st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.