Kerstboomtop met glitterdecoratie, boomdecoratie, kerstboomtop ijspegel zilver / wit H31cm

8,80 € *

Levering tot 13. December **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Deze kerstboomtop met glitterdecoratie betovert met zijn zilveren reflecterende look. Als kroon op uw boomdecoratie is de hoogwaardige kerstboomtop versierd met ijspegels van witte glitter. Bovendien betovert de boomtop met strass-steentjes die feestelijk schitteren.

Plaats de top van de winterkerstboom op een verticaal opgaande tak van de dennenboomkroon en hij zal je kerstboom heel mooi versieren als boomornament!

De boomtop van glas in zilver is heel mooi te combineren met andere kerstversieringen zoals klatergoud, kerstballen en andere figuren om op te hangen! - Zilveren kerstboomversieringen laten kerstlichtjes en kaarslicht glinsteren als een sprookje.

Natuurlijk kun je het blad voor de kerstboom ook op verschillende manieren combineren met kerstboomversieringen in andere kleuren. Rood en goud, maar ook glasdecoraties in groene of strosterren en houten hangers harmoniëren geweldig met het kant voor de kerstboom!

Let op: Accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.

Maat: ongeveer 31 cm
Totale diameter: ca. Ø8cm
Openingsdiameter: ca. Ø1.7cm
Kleur: zilver, wit
Materiaal: glas, strass steentjes
Hoeveelheid: 1 stuk
google_translate
Art.-nr.: 170076
Gewicht: 0,39 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto's

Kerstboomtop met glitterdecoratie, boomdecoratie, kerstboomtop ijspegel zilver / wit H31cm
Kerstboomtop met glitterdecoratie, boomdecoratie, kerstboomtop ijspegel zilver / wit H31cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.