Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Insectenhotel geel hout insectenhuis tuin nestkast H26cm

18,70 € *

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Dankzij het nobele insectenhotel in geel van hout, zullen de nuttige insecten binnenkort een ontmoeting hebben in uw tuin. Het insectenhuis kan eenvoudig op een zonnige plek worden opgehangen, beschermd tegen wind en regen. De nestkast bevat al verschillende materialen. Gladde boringen en gaten van verschillende afmetingen maken het een aantrekkelijk huis voor allerlei soorten insecten.

Het bijenhotel ziet er dus niet alleen heel chique uit, het helpt ook bij het tuinonderhoud: de nuttige insecten vinden een ideale broedmachine in het houten huis met het gele dak en bestrijden vervolgens op een heel natuurlijke manier bladluizen. Als natuurlijk toevluchtsoord voor insecten in onze tuinen worden steeds zeldzamer, draagt het insectenhotel effectief bij aan natuurbehoud.

De nesthulp heeft al een metalen ophanging aan de achterkant.

Opmerking: accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden weergegeven, zijn niet bij de levering inbegrepen.

Afmeting inclusief dak: ca. 13cm × 9cm
Hoogte: ongeveer 26 cm
Kleur: naturel, geel
Materiaal: hout, bamboe, metaal
Hoeveelheid: 1 stuk

google_translate
Art.-nr.: 862280-GELB
Gewicht: 0,7 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Insectenhotel geel hout insectenhuis tuin nestkast H26cm
Insectenhotel geel hout insectenhuis tuin nestkast H26cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.