Gevlokt wit paasdecoratie-lam H15cm

8,55 € *

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Het schattige paaslam ligt rustig in het verse gras. Met zijn stekende oren lijkt het te luisteren. Liefdevol ontworpen, is de kleine schapenfiguur gebaseerd op oude schilderijen, maar tegelijkertijd is het uiterst natuurlijk: op deze manier wordt het lam het middelpunt van uw paasdecoratie!

Het witte decoratieve schaap komt goed tot zijn recht in een gevlochten mand met paaseieren en groen decoratief gras of naast een kleurrijk Pasen-boeket vol kleurrijke linten. Afhankelijk van je smaak kun je een gekleurde strik om de nek van het lam zelf binden. Maar zelfs tussen de lentebloemen op de vensterbank straalt de decoratieve figuur een vredige sfeer uit en verandert elke lentedecoratie onmiddellijk in betoverende paasdecoraties.

Het lam van het premiummerk VIANA heeft twee plastic ogen met pupillen en iris. De lange witte stroom en de driedimensionale structuur van de vacht reproduceren getrouw de wol van de paasschapen. Het is ongeveer 15,5 centimeter hoog, ongeveer 25,5 centimeter lang (met de voet uitgeschoven) en ongeveer 9,5 centimeter breed.

Hoogte: ca. 15,5 cm
Lengte: ca. 25,5 cm
Breedte: ca. 9,5 cm
Kleur: wit
Materiaal: kunststof
Hoeveelheid: 1 st
Fabrikant: Viana ®
Art.-nr.: 68381
Gewicht: 0,31 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Gevlokt wit paasdecoratie-lam H15cm
Gevlokt wit paasdecoratie-lam H15cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.