Fritilaria in de eierschaal om op te hangen kunstmatig Groen, Wit 25cm

5,60 € *

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Dit is het hoogtepunt van je paasdecoratie: de kunstmatige fritilaria lijkt net aan de eischaal te hangen. Het delicate lichtgroene patroon geeft de witte bloemblaadjes nog meer verfijning. Bovendien ziet de kunstbloem er nog natuurlijker uit. Over het algemeen overtuigt het decoratieve ei van VIANA met veel mooie details. Glanzende zilveren draden lopen door het mos aan de basis van de plant en de smalle, groene bladeren kunnen zelfs op hun plaats worden gebogen door de draad erin.

Je kunt het paasei gemakkelijk aan de stabiele jute draad hangen en een paasboeket verfraaien. En als u de draad knipt, kunt u het decoratieve ei ook in een paasarrangement, een paasboeket of een paasmandje doen. En natuurlijk hoeft een wit ei niet wit te blijven met Pasen: verf het zoals je wilt of laat dit deel van de paasdecoratie aan je kinderen over!

De kunstmatige fritiliaria met mos in het ei hebben een hoogte van ongeveer 25 centimeter. De bloemen hebben een lengte van ongeveer 4,5 centimeter en de diameter van het ei is ongeveer 5,5 centimeter.

Hoogte: ongeveer 25 cm
Lengte bloemen: ca. 4,5 cm
Diameter ei: ca. Ø5,5 cm
Kleur: groen, wit, bruin
Materiaal: kunststof, metaal, jute
Hoeveelheid: 1 st
Fabrikant: Viana ®
Art.-nr.: 66574
Gewicht: 0,1 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Fritilaria in de eierschaal om op te hangen kunstmatig Groen, Wit 25cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.