Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Food dummy peer 10,5cm groen 6st

15,05 € *

2,51 € per Stuk

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Klassieker in kunstfruit: de groene peer voor frisse decoraties! De groene sierpeer van licht kunststof is voorzien van bruinrode spikkels voor maximaal realisme: De kleine, groene steel en een bruin restant van de bloemen perfectioneren de illusie: de siervrucht van het kwaliteitsmerk VIANA is nauwelijks van het natuurlijke model te onderscheiden!

In de etalage of in de fruitschaal van een meubelbeurs wordt de etensdummy een smakelijk ogende blikvanger! Omdat plastic fruitdecoraties niet bederven, kunnen ze op lange termijn worden tentoongesteld en hergebruikt. Uiteraard kan de kunstpeer ook gecombineerd worden met andere soorten kunstfruit. Of maak van het kunstfruit de vaste ster van uw uitstalling of uw herfstdecoratie! Door de hoge mate van realisme is het decoratieve fruit zelfs geschikt als rekwisiet in het theater of in film.

De decoratieve peer in groen en bruin is ongeveer 10,5 centimeter hoog en bereikt zelfs een hoogte van 12,8 centimeter met de steel. Hun diameter is ongeveer 8 centimeter.

Afmeting : ca. 10,5 cm, 12,8 cm met siel
Doorsnede : ca. Ø7cm
Kleur : groen, bruin, rood
Materiaal : kunststof
Hoeveelheid : 6 stuks

Let op: Onze kunstvruchten zijn zeer realistisch, maar worden alleen gebruikt ter decoratie en zijn niet geschikt voor consumptie! Blijf uit de buurt van kinderen!
Art.-nr.: 68625
Gewicht: 0,56 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Food dummy peer 10,5cm groen 6st
Food dummy peer 10,5cm groen 6st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.

Andere categorieën die overeenkomen met uw selectie