Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Droogbloemen DIY set voor droogboeket oranje 60cm

26,65 € *

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De Droogbloemen DIY Kit bevat alles wat je nodig hebt voor een compleet droogboeket. De hoogwaardige droogdecoratie is gevarieerd samengesteld uit verschillende grassen en granen om u een harmonieuze afwisseling voor uw droogboeket te bieden. Naast natuurlijke kleuren zitten er diverse oranjekleurige droge grassen in de bak. Zo komen er heldere kleurspatten tussen de delicate groene en bruine tinten van de droogbloemen.

Stel uw individuele droogdecoratie samen door een herfstboeket samen te stellen van de individuele weidegrassen. Het gedroogde sinaasappelboeket is ideaal als herfstdecoratie en ook voor Thanksgiving. Omdat de natuurlijke artikelen in droogbloemisterij zeer lang houdbaar zijn, kun je het droogboeket ook het hele jaar door als eyecatcher presenteren in een bijpassende kleur.

Je ontvangt de droogbloemen DIY set als bundel in een stevige kartonnen doos.

Houd er rekening mee dat:
Het is een natuurproduct ! Dit houdt in dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en dus kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter ! Ook kan het nettogewicht door uitdroging iets afwijken.

Accessoires en decoratieve artikelen die op de productafbeeldingen worden weergegeven, zijn niet bij de levering inbegrepen.

Hoogte: ongeveer 50 cm - 60 cm
Kleur: oranje, naturel
Materiaal: gedroogde grassen en granen
Netto gewicht: ongeveer 150g
Hoeveelheid: 1 set
google_translate
Art.-nr.: 33848
Gewicht: 0,69 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Droogbloemen DIY set voor droogboeket oranje 60cm
Droogbloemen DIY set voor droogboeket oranje 60cm
Droogbloemen DIY set voor droogboeket oranje 60cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.