Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Droogbloemen DIY set voor boeket roze droogbloemen 60cm

26,65 € *

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De gedroogde bloemen DIY-set in roze is erg mooi. In de praktische doos vindt u alles wat u nodig heeft voor uw individuele droogboeket. U kunt deze set gebruiken om uw eigen individuele droogboeket te maken van natuurlijk gele en groene droge grassen en aren en droge decoraties geverfd in een delicate rozerode kleur. Droge materialen als natuurlijke items maken momenteel een nieuwe trend door, dus met de permanente en duurzame kamerdecoratie zit je precies goed.

Afhankelijk van de ruimte die je voor je droogboeket plant, kun je de natuurlijke materialen van de droogbloemenset combineren tot een rond boeket voor de tafeldecoratie of je kunt een chocoladekant naar buiten vegen voor een dressoir. Dat gezegd hebbende, doe natuurlijk wat je wilt met je gedroogde grassen en granen. Het gebruik van droogmaterialen om een krans te versieren met natuurlijke versieringen is ook een spannend decoratie-idee!

Houd er rekening mee dat:
Het is een natuurproduct ! Dit houdt in dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en dus kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter ! Ook kan het nettogewicht door uitdroging iets afwijken.

Accessoires en decoratieve artikelen die op de productafbeeldingen worden weergegeven, zijn niet bij de levering inbegrepen.

Hoogte: ongeveer 50 cm - 60 cm
Kleur: roze, naturel
Materiaal: gedroogde grassen en granen
Netto gewicht: ongeveer 150g
Hoeveelheid: 1 set
google_translate
Art.-nr.: 33847
Gewicht: 0,69 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Droogbloemen DIY set voor boeket roze droogbloemen 60cm
Droogbloemen DIY set voor boeket roze droogbloemen 60cm
Droogbloemen DIY set voor boeket roze droogbloemen 60cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.