Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Droogbloemen boeket naturel roze 45cm

10,85 € *

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 5 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Dit natuurlijke boeket droogbloemen is een prachtige zomerse decoratie in een vaas van keramiek. Je kunt de bloemendecoraties ook gebruiken om betoverende kransen te binden of de gedroogde bloemen verwerken in arrangementen voor de herfst! - Zo'n kleurrijk veldboeket is bijzonder geschikt voor natuurlijke decoratie in landhuisstijl!

Het wildgrasboeket bestaat uit een bosje haver, dat een kleurrijk boeket van wilde bloemen vormt met stengels van natuurlijke lagurus, roze eeuwige bloemen en klaverbloesems, maar ook strandlavendel in blauw, pluimen van trillend gras, gierst en lege akelei zaaddozen .

De veldbloemen en wilde grassen van de Bund zijn zorgvuldig bewaard gebleven. De droogbloemen hebben geen water nodig, zodat het dromerige bloemenboeket jarenlang mooi blijft en een genot is om naar te kijken!

Passend bij de huidige droogbloementrend, kan de wilde bloemenbundel individueel worden neergezet als tafeldecoratie of u kunt het natuurproduct combineren met andere droogbloemen.

Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daardoor kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter ! Het nettogewicht kan ook licht variëren door uitdroging.

Accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, zijn niet bij de levering inbegrepen.

Hoogte: ongeveer 45 cm
Kleur: natuurlijk, groen, roze, blauw
Materiaal: gedroogde bloemen en gras
Nettogewicht : ongeveer 150 g
google_translate
Art.-nr.: 42771-097
Gewicht: 0,5 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Droogbloemen boeket naturel roze 45cm
Droogbloemen boeket naturel roze 45cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.