Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratieve vis om op te hangen groen roze oranje blauw 13-24cm 6st

24,00 € * 15,25 € * U spaart 36% (8,75 €)

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Sprankelende vreugde in kleuren en een onstuimige maritieme sfeer verspreiden deze schattige decoratieve vissen van Viana om op te hangen in de kleuren groen, roze, oranje en blauw. De prachtige, glanzende decoratieve siervissen kunnen soepel handgemaakt zijn, ze zien er zo gedetailleerd en liefdevol uit.

Glanzende lichamen versierd met pailletten betoveren de kijker in een mum van tijd. De vis gemaakt van polystyreen om op te hangen, past heerlijk waar je een maritieme magische sfeer wilt verspreiden. Met zijn filigraan en luchtige vinnen is het charmante maritieme sextet zeer geschikt als cadeau-tag om geschenken te verfraaien of om boeketten en arrangementen te versieren. De vis maakt ook iets speciaals als wanddecoraties.

De mooie decoratieve vissen, die ideaal zijn voor binnenhuisarchitectuur, variëren in grootte tussen 13 en 24 centimeter.

Grootte : ongeveer 13cm - 24cm
Kleur : groen, roze, oranje, blauw, zwart, transparant
Materiaal : kunststof, polystyreen
Aantal : 6 stuks (2x groen, 2x roze, 1x oranje, 1x blauw)
Art.-nr.: 66881
Gewicht: 0,38 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Decoratieve vis om op te hangen groen roze oranje blauw 13-24cm 6st
Decoratieve vis om op te hangen groen roze oranje blauw 13-24cm 6st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.