Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratieve vis met schelpdecoratie, maritieme decoratie, vis om op te hangen wit 38cm

11,90 € *

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Wat een prachtige vis om op te hangen!

Deze decoratieve vis betovert met zijn artistieke vlechtwerk gemaakt van bastlint in wit en naturel en jute koord dat is gebaseerd op een stabiel metalen frame in de vorm van een vis. Daarnaast is de vishanger versierd met echte en kunstmatige mosselen, slakkenhuizen en een kunstmatige zeester.

De vis is ontworpen vanuit een aanzienlijke mix van verschillende technieken, zijn oog vormt een houten ring, zijn staart, het kopgedeelte en de ene kant van het lichaam zijn omwikkeld met jute en bastlint, de andere kant van het lichaam van de vis is geknoopt als een netto. De maritieme versiering werd vervolgens vastgelijmd en een lus van jutetape vormt de ophanging.

Gebruik de mooie decoratieve vis met schelpdecoratie als wanddecoratie in huis of creëer een duurzame badkamerdecoratie met de vissen van raffia en jute.

Als u een strandfeest of een bruiloft in tropische stijl plant, gebruik dan de natuurlijke decoratie in de vorm van een vishanger om tropische feestdecoraties of tafeldecoraties in de stijl van een zeedecoratie te schikken.

De decoratie van raffia en jute is ook geschikt als vissendecoratie voor een etalage, bijvoorbeeld voor een reisbureau!

Combineer de decoratieve hanger met de variant in naturel kleuren of de kleine decoratieve hangende vis van raffia aan een streng. - In onze winkel vind je een ruim aanbod aan maritieme decoraties gemaakt van verschillende materialen voor jouw decoratie-ideeën!

Opmerking: Accessoires en decoratieve items die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.

Totale lengte: ongeveer 50 cm
Afmeting vis: circa 38 × 16,5 cm
Kleur: wit, naturel, zilver
Materiaal: metaal, raffia, jute, hout, kunststeen, natuurlijke schelp, slakkenhuis, kunststof
Hoeveelheid: 1 stuk
Art.-nr.: 802656WEIß
Gewicht: 0,4 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Decoratieve vis met schelpdecoratie, maritieme decoratie, vis om op te hangen wit 38cm
Decoratieve vis met schelpdecoratie, maritieme decoratie, vis om op te hangen wit 38cm
Decoratieve vis met schelpdecoratie, maritieme decoratie, vis om op te hangen wit 38cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.