Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Decoratieve stoel gemaakt van hout wit-turkoois-grijs H16cm

10,15 € *

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Het ziet er uitnodigend uit, deze decoratieve stoel gemaakt van hout in wit, turquoise en grijs, waarmee je je lentedecoratie vakkundig kunt upgraden. Natuurlijk is de ministoel veel te klein, waardoor het een veelzijdige woonaccessoire is voor je tuindecoratie of je badkamerdecoratie. De karakteristieke kleurencombinatie ziet er bijzonder maritiem uit en is een geweldig idee om uw badkamer gezellig en gezellig te maken. Elke badkamer heeft het, de gladde oppervlakken die wachten om comfortabel te worden gedecoreerd - of aan de wastafel, op de badkamermeubel of op de plank van het bad. Als u de houten stoel daar presenteert, zult u gegarandeerd snel de frisse bries van de zee en het speciale gevoel van een strandbad voelen.

Maar u kunt uw buitenruimte ook prachtig verfraaien met de decoratieve stoelen. Je kunt bijvoorbeeld snel een schattige minituin maken vanuit een bed of een bloembak op je balkon. Deze nieuwe trend wordt mini-tuinieren genoemd, waarin doe-het-zelfvrienden grappige tuindiorama's toveren van delicate planten, kleine decoratieve meubels en allerlei speelse accessoires. Een geweldig idee dat u ook met uw kinderen of kleinkinderen kunt implementeren!

De decoratieve stoel gemaakt van hout in wit, turkoois en grijs heeft een maximale hoogte van ongeveer 16 centimeter en de basisafmetingen van ongeveer 10 bij 10,5 centimeter.

Hoogte : ongeveer 16 cm
Basisafmetingen : ca. 10 cm x 10,5 cm
Materiaal : hout, metaal
Kleur : wit, turkoois, grijs
Hoeveelheid : 1 st


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.