Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratieve sculptuur plantenbal gemaakt van Paulownia hout H68cm

39,05 € *

Levering tot 25. Juni **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Houten sculpturen, zoals deze decoratieve bal van het premiummerk VIANA, zijn echte blikvangers als kunstobjecten voor interieurdecoratie. Het houten sculptuur, dat aan stevige metalen staven is bevestigd en als een standaard op een boomschijf staat, verenigt rustiek met nobele stijl. Het hout van de Paulownia-boom, ook wel blauwe klokboom of Kiribaum genoemd, dient als een hoogwaardig uitgangsmateriaal. Het abstracte ontwerp gaat vergezeld van de koele kleurwas in grijs, die een interessante look creëert. Natuurlijke korrel, oneffenheden en verklevingen van het hout blijven duidelijk herkenbaar.

Verbeter uw woonsfeer met dit houten sculptuur en zoek een plek waar het tot zijn recht kan komen. Het kan een hoek in de woonkamer zijn, een entree of gang, en een wachtkamer of lobby. Het kunstobject ziet er op zichzelf al opmerkelijk uit, maar het kan ook prachtig worden versierd met groene planten. Als u wilt dat het stijlvol maar gemakkelijk te verzorgen is, kies dan voor hoogwaardige kunstplanten - u kunt genieten van een brede selectie in ons assortiment. Klimop of siergras en -varen vormen bijvoorbeeld een opvallend contrast met de plantenbal met hun groen.

Het grijs gewassen decoratieve beeld van Paulownia-hout heeft een hoogte van ongeveer 68 centimeter. Terwijl de voet een diameter van ongeveer 21 centimeter heeft, is de diameter van de houten bal ongeveer 25 centimeter.

Hoogte: ca. 68 cm
Diameter (bal): Ø25cm
Diameter (voet): Ø21cm
Kleur: grijs, zwart
Materiaal: Paulownia-hout, metaal
Hoeveelheid: 1 st

Art.-nr.: 64471
Gewicht: 2,3 kg
Levering tot: 25. Juni **
Decoratieve sculptuur plantenbal gemaakt van Paulownia hout H68cm
Decoratieve sculptuur plantenbal gemaakt van Paulownia hout H68cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.