Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Decoratieve ligstoel zigzagpatroon H15cm 3 stks

14,85 € *

4,95 € per Stuk

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De zomer kan komen! Deze decoratieve ligstoel met het prachtige zigzagpatroon brengt je binnen no time strandgevoel in huis. Decoratief meubilair in miniformaat is momenteel erg trendy. Of u zich nu heeft verbonden aan de trendy minituinbouw, die gaat over het ontwerpen van pittoreske tuindiorama's, of gewoon uw badkamer op een maritieme manier wilt ontwerpen: de mini-ligstoel uit het VIANA-assortiment is absoluut een blikvanger. Wie daar niet wil liggen, geniet van de zon en luister naar het geluid van de zee. Het is een dergelijke badkamerdecoratie die de badkamer meer maakt dan alleen een natte ruimte - namelijk een gezellig deel van uw huis.

Het decoratieve meubilair, volledig gemaakt van de natuurlijke materialen hout en linnen, maakt indruk met zijn aantrekkelijke ontwerp. Het is geenszins een eenvoudige imitatie ligstoel. Het decoratieve stuk werkt eigenlijk als een echte strandstoel die kan worden opgevouwen en in hoogte verstelbaar is. Kleine details zoals het hartvormige stempelen of het zigzagpatroon in maritieme kleuren maken het onderscheidende ontwerp van de ligstoel compleet. Dit maakt het houten meubilair een uiterst veelzijdig decoratief element: u kunt bijvoorbeeld ook een decoratief figuur invoegen en het in de verte decoratief laten lijken. En als de kleintjes voor de houten ligstoel zorgen om mee te spelen, hoeft het niet zo erg te zijn, want het is robuust en van hoge kwaliteit.

De decoratieve ligstoel met zigzagpatroon heeft een maximale hoogte van ongeveer 15 centimeter, waardoor het houten frame in drie fasen kan worden aangepast. Het houten frame heeft de basisafmetingen van ongeveer 14,5 bij 10,5 centimeter. Je ontvangt een hele set bestaande uit drie exemplaren waarmee je allerlei decoratie-ideeën kunt implementeren.

Hoogte : ongeveer 15 cm
Basic afmetingen: 14,5 cm x 10,5 cm ca.
Materiaal : hout, linnen, metaal
Kleur : natuurlijk, wit, groen, blauw
Aantal : 3 stuks

Opmerking: accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.