Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Decoratieve bank maritiem grijs 17cm x 13cm x 8cm

7,60 € *

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Deze maritieme decoratieve bank in grijs is een geweldige manier om uw badkamer aantrekkelijk en comfortabel te maken. De badkamer is al lang niet meer alleen een natte ruimte, maar een natuurlijke kamer in het huis die dienovereenkomstig moet worden ingericht. Elementen die spelen met de symboliek en de producten van de zee zijn hier bijzonder geschikt. De houten decoratieve bank past hier heel goed bij, omdat deze doorspekt is met details over het onderwerp zee en kust.

Het is ontworpen als een oude houten bank die jaren op het strand heeft gestaan en nodigt iedereen uit langs te komen om te blijven hangen over de ruige schoonheid van het meer. Dit wordt aangetoond door wassingen en slijtage op het hout, waardoor het decoratieve juweel ook de grootste vintage favoriet is in je armoedige chique interieur. De grappige toepassingen zijn ook geweldig, zoals het gestileerde keramische zeilschip en de kunstmatige zeester. Een echte blikvanger is de echte kleine schelp, die wordt gecombineerd met een touwtje van jutegaren om een schattig ensemble te vormen. Met deze houten decoratie kan uw badkamerdecoratie in een mum van tijd worden opgewaardeerd, bijvoorbeeld op een vensterbank of op de rand van uw badkuip.

De maritieme decoratieve bank in grijs is gemaakt van hout en heeft de volgende afmetingen: 17cm x 13cm x 8cm.

Afmetingen : ca. 17 cm x 13 cm x 8 cm
Materiaal : hout, keramiek, shell, jute
Kleur : grijs, natuurlijk, wit, blauw
Hoeveelheid : 1 st


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.