Decoratief figuur zeemeermin blauw 6cm - 9.5cm 3st

15,15 € *

5,05 € per Stuk

Levering tot 13. December **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 5 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Deze zeemeermin als decoratief figuur met een lange vissenstaart in blauw, grijs en wit is verkrijgbaar in een leuke set van 3! Elke watermeermin neemt een andere houding aan: terwijl de eerste op een grijze steen zit en een schelp in haar hand houdt, laat de tweede een speelse hand door haar lange, lichtbruine haar lopen. De derde zeemeermin van Polyresin ligt op haar beurt op haar staart en houdt een klein schaaltje gemaakt van een schelp in haar hand.

De maritieme figuren van het merk Viana blijken een schattig ornament op een plank in uw badkamer, maar kunnen ook een geweldige raam- of tafeldecoratie zijn. Op een decoratief bord, samen met zand, schelpen en houten strooiseldecoratie in de vorm van vis, is er bijvoorbeeld een mooie foto met de zeemeerminnen. Bovendien kunt u de decoratieve zeemeerminnen natuurlijk individueel of als set geven.

De 3 decoratieve figuren in de vorm van zeemeerminnen met blauwgrijze staarten hebben de afmetingen ongeveer 9,5 x 10 cm, 9,5 x 10,5 cm en 6 x 9 cm. Je krijgt de set in een kleine kartonnen doos.

Afmetingen : ca. 9,5 cm x 10 cm / ca. 9,5 cm x 10,5 cm / ca. 6 cm x 9 cm
Kleur : blauw, grijs, wit, lichtbruin, zwart, roze, huidskleur
Materiaal : polyresin
Aantal : 3 stuks

Art.-nr.: 86531
Gewicht: 0,4 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto's

Decoratief figuur zeemeermin blauw 6cm - 9.5cm 3st
Decoratief figuur zeemeermin blauw 6cm - 9.5cm 3st
Decoratief figuur zeemeermin blauw 6cm - 9.5cm 3st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.