Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Deco Kreeft Rood 25cm

15,40 € *

Levering tot 25. Juni **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Heeft u een viswinkel of restaurant en wilt u uw vitrine op een smakelijke manier decoreren? Bekijk de rode decoratiekanker! Wie krijgt er geen trek in smakelijke soepen of verfijnde pasta met zeevruchten bij het zien van zo'n dieprode schaaldier? U kunt deze indruk nu op een bijzonder hygiënische manier overbrengen op uw klanten. De decoratieve kanker is gemaakt van plastic en kan daarom niet slecht worden en ook niet onaangenaam ruiken. Zo kunt u uw display eenvoudig decoreren.

Natuurlijk is het decoratieve dier ook bijzonder goed voor privégebruik. Ontwerp eenvoudig uw badkamer in een maritieme flair! De plastic krab ziet er extreem realistisch uit met zijn diepe kleuren en de natuurlijk ontworpen ledematen en zal onmiddellijk het kustgevoel in uw badkamer oproepen.

De decoratieve krab in rood bestaat uit plastic gewikkeld met papier en is ongeveer 25 centimeter breed en lang.

Lengte : ongeveer 25 cm
Breedte : ongeveer 25 cm
Kleur : rood, wit, zwart
Materiaal : kunststof
Hoeveelheid : 1 st

Opmerking: accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.
Art.-nr.: 805652
Gewicht: 0,03 kg
Levering tot: 25. Juni **
Deco Kreeft Rood 25cm
Deco Kreeft Rood 25cm
Deco Kreeft Rood 25cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.