Boomhanger donuts, glasdecoratie, kerstboomdecoratie mix H4.5cm echt glas 6st

8,80 € *

1,47 € per Stuk

Levering tot 13. December **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De donuts met boomhanger zijn bijna genoeg om op te eten! De prachtige glasdecoratie is levensecht zoals de populaire bakwaren in miniatuurformaat, met de kerstboomdecoratiemix bestaande uit zes verschillend gedecoreerde decoratieve donuts in wit, roze en rood.

Elk baksel is versierd met gekleurde parels in twee maten als hagelslag en een klein accessoire als decoratief element. - De donutvormige glasdecoratie heeft een mooie strik, een wolk met een gezicht en een regenboog, een hartwafel, een snoepriet met glitter, een rood hart of een ijshoorntje met een bal.

De kleurrijke glazen hangers zijn elk voorzien van een zilveren ophanging, zodat de originele donutdecoratie direct gebruikt kan worden als kerstboomhanger voor de adventsdecoratie.

De decoratieve hangers van echt glas kunnen ook worden verwerkt in bloemwerkstukken voor Kerstmis, zoals een adventskrans, in arrangementen of op een deurkrans, ter decoratie. - De decoratieve hangers kunnen worden vastgebonden of gelijmd.

Gebruik de boomdecoratie van glas als decoratief cadeaulabel of als suikerzoete strooidecoratie voor de kersttafel.

De kleine boomhangers zijn ook erg leuk als decoratie voor de kerst in een café of in één. Combineer de liefdevol vormgegeven kerstboomdecoratie met andere artistieke decoratiehangers op het gebied van kerstbakken uit ons grote assortiment glazen hangers.

De donuts om op te hangen van echt glas komen samen, gesorteerd in zes verschillende hangers, in één display.

Let op: Accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.

Hoogte: ca. 4,5 cm
Breedte: ca. 3,5 cm
Kleur: wit, roze, rood, zilver, kleurrijk
Materiaal: glas, metaal, plastic, glitter
Aantal: 6 stuks, gesorteerd
google_translate
Art.-nr.: 125209
Gewicht: 0,37 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto's

Boomhanger donuts, glasdecoratie, kerstboomdecoratie mix H4.5cm echt glas 6st
Boomhanger donuts, glasdecoratie, kerstboomdecoratie mix H4.5cm echt glas 6st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.