Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Boeket droogbloemen met weidegras wit, groen, bruin 125g droogbloemen

22,50 € *

18,00 € per 100 g

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Het boeket droogbloemen met weidegras is een prachtige compositie in gedempte kleuren. Konijnenstaartgras en gras van de akkerrand en van de wei zoals venkel, wilde wortel en gipskruid vormen een rendez-vous in deze kant-en-klare droogdecoratie. Het roomwitte van de lamsoor als gedroogde bloem ziet er nog frisser uit door de lichtgroene omlijsting. Dankzij de zorgvuldige conservering zijn de weidebloemen een natuurlijke decoratie die even duurzaam als duurzaam is

Je kunt de droge decoratie eenvoudig van de lente tot de herfst in een vaas zetten of in een doek wikkelen en in rustieke stijl op tafel presenteren. Met het droogboeket heb je ook alles wat je nodig hebt om te ontwerpen met droogbloemen: van het droogarrangement tot de Scandi-Loop, je kunt vervolgens de losse componenten gebruiken om je eigen compositie te creëren als zomerdecoratie, huwelijksdecoratie of muur decoratie!

U ontvangt het boeket droogbloemen ecologisch verpakt in bruin bloemenpapier. Haal de trend naar droge bloemisterij in huis met dit boeket droogbloemen.

Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daardoor kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter!

Lengte: ongeveer 55 cm
Kleur: naturel (wit, groen, bruin)
Materiaal: gedroogde bloemen (lamsoor, lagurus, gipskruid, venkel, wilde wortel)
Nettogewicht : ongeveer 125 g
Art.-nr.: 32992
Gewicht: 0,43 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Boeket droogbloemen met weidegras wit, groen, bruin 125g droogbloemen
Boeket droogbloemen met weidegras wit, groen, bruin 125g droogbloemen
Boeket droogbloemen met weidegras wit, groen, bruin 125g droogbloemen
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.