Bloembel voor het ophangen van wit, goud 4,5 cm - 5 cm 3 stks

9,85 € *

3,28 € per Stuk

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Als je van elegante kamerdecoraties houdt, kijk dan eens naar deze mooie bloemenbel om in wit en goud te hangen! De keramische bloem bestaat uit drie verschillende vormen, is aan de onderkant open en wordt handig opgehangen met het witte zijden lint aan de bovenkant. De klepel aan de binnenkant zorgt voor een veerachtige, heldere toon en de keramische bel ziet er bijzonder mooi uit op een raam en kan worden gecombineerd met andere hangers.

Vooral als u alle componenten een beetje offset ophangt, ziet de raamdecoratie er echt modern en mooi uit. Je hebt ook de mogelijkheid om de bloemen op een balkon, terras of in een doorgang te hangen zodat een kleine ademademhaling de bellen kan vangen om ze te laten rinkelen. De mooie bloemen zien er echt mooi uit op wilgentakken of op een weelderig boeket in een vaas met hoge vloer!

De bloembellen om op te hangen in wit en goud worden aangeboden als een set van 3 stuks en zijn tussen ongeveer 4,5 en 5 centimeter hoog. De diameter is ongeveer tussen de 3,5 en 4,5 centimeter. Met de band hebben ze een totale lengte van ongeveer 15 centimeter.

Totale lengte:
ca. 15 cm
Hoogtes:
ca. 4,5 cm - 5 cm
Diameter: ca. Ø3,5cm - Ø4,5cm
Kleur: wit, goud, zilver
Materiaal: keramiek, kunststof, textiel
Aantal: 3 stuks

Art.-nr.: 86918
Gewicht: 0,5 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Bloembel voor het ophangen van wit, goud 4,5 cm - 5 cm 3 stks
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.