Steekschuim gekleurd

Steekschuim uit de Rainbow productlijn van Oasis

Steekschuim gekleurd

Onze meest populaire artikelen op basis van klantorders. Dagelijks bijgewerkt.


Bestseller
*   Alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.

alle subcategorieën in één oogopslag

Steekschuim gekleurd Categorie beschrijving

Wanneer het kleurrijk wordt, begint het plezier: waar steekschuim voorheen ging over lamineren, verbergen en bedekken, biedt de Rainbow-serie plug-in compounds in een trendy verscheidenheid aan kleuren. Op deze manier worden eenvoudige schuimstenen en puur functionele bloemensamenstellingen blikvangers en designelementen die de creativiteit stimuleren.

Op Floristik24 vind je alle klassiekers voor deze floristische accessoires in vele geweldige kleuren: Naast stenen biedt onze online shop je een groot aanbod aan ballen, cilinders en kegels. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een professioneel arrangement. En het beste van alles: de kleurrijke bloemensponzen zijn niet het gebruikelijke natte schuim, maar zijn dankzij hun hoge bloemvasthoudkracht ook geschikt voor zijden bloemen, kunstplanten en droge bloemsierkunst. Terwijl je hem bij gebruik als verse bloemschuim alleen wat vaker water hoeft te geven, heeft dit bloemistenschuim als voordeel dat je tijd en materiaal bespaart!

Daarom is de gekleurde plug-in compound niet alleen aantrekkelijk voor professionele bloemisten, maar ook ideaal voor decoratieliefhebbers en bloemenliefhebbers voor het maken van verse bloemstukken en droogbloemenarrangementen - van nature kleurvast!

Eenmaal bewaterd, lijkt de kleur iets sterker. Daarom komen kleinere vormen zoals de Rainbow Mini Cubes goed tot hun recht naast kleurrijke bloemen! Bijzonder verfrissend zijn de heerlijke canapés van steekschuim: ze kunnen worden gebruikt om mooie solitaires te schikken als blikvangers of om trays te maken met kleine bloemgeschenken om mee te nemen voor gasten. Of zet mooie accenten in bloemstukken, tafeldecoraties of decoratieve borden!

De designpanelen van nat pin-up foam bieden nog meer individualiteit: deze pin-up pad is niet alleen op maat te knippen, maar ook geschikt om uit te snijden.

Cat-ID: 228