Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Droogbloemen DIY set voor droogboeket natuur 60cm

26,65 € *

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Ervaar de magie van droogbloemen met deze DIY-set voor een individueel droogboeket. In de box komen gedroogde grassen, weidebloemen en granen in natuurlijke kleuren samen. De combinatie van gedroogde natuurproducten is gevarieerd en evenwichtig. Je kunt dit droogboeket naar wens samenstellen en er een boeket, een droogkrans of een fashionable lus van maken.

Droge bloemisterij is lang houdbaar en vraagt weinig onderhoud. Hierdoor zijn de natuurlijke materialen ook geschikt voor logeerkamers in landhuisstijl, hotels, restaurants of huisartsenpraktijken. Omdat ook graan bij het feest hoort, is het droogboeket niet alleen een aanrader voor zomerse decoraties, maar ook voor rustieke decoraties in de herfst of voor Thanksgiving. Natuurlijk kunt u meer gedroogde grassen toevoegen en gekleurde droogbloemen toevoegen aan het decoratieve boeket. Daarnaast is de droogbloemen DIY set ook verkrijgbaar met materialen die al in roze, geel of oranje gekleurd zijn.

Om ervoor te zorgen dat de droogbloemen in optimale staat bij u aankomen, zijn ze veilig verpakt in een kartonnen doos en zonder plastic.

Houd er rekening mee dat:
Het is een natuurproduct ! Dit houdt in dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en dus kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter ! Ook kan het nettogewicht door uitdroging iets afwijken.

Accessoires en decoratieve artikelen die op de productafbeeldingen worden weergegeven, zijn niet bij de levering inbegrepen.

Hoogte: ongeveer 50 cm - 60 cm
Kleur: natuurlijk
Materiaal: gedroogd gras, weidebloemen en graan
Netto gewicht: ongeveer 150g
Hoeveelheid: 1 set
google_translate
Art.-nr.: 33846
Gewicht: 0,68 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Droogbloemen DIY set voor droogboeket natuur 60cm
Droogbloemen DIY set voor droogboeket natuur 60cm
Droogbloemen DIY set voor droogboeket natuur 60cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.