Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Droogbloemen DIY set geel voor droogboeket 60cm

26,65 € * 22,85 € * U spaart 14% (3,80 €)

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Met de droogbloemen DIY set in geel en natuurlijke kleuren maak je zelf een individueel droogboeket. De mooiste droge bloemisterij komt uit de doos: gevarieerde weidegrassen, korenaren en kleine weidebloemen. Een deel van de ingrediënten voor het droogboeket is geel gekleurd zodat je wat kleur kunt toevoegen aan je droge decoratie.

Stel een droogboeket samen van deze prachtige natuurlijke materialen. Afhankelijk van of u het boeket gedroogd gras en bloemen in het midden van uw tafeldecoratie wilt plaatsen of liever een bloemendecoratie voor een ladekast of een toonbank wilt creëren, rangschikt u de afzonderlijke componenten van uw gedroogde decoratie anders. Ook erg trendy zijn droge kransen of lussen met droog gras en graan - ook de droogbloemenset biedt de perfecte componenten voor deze moderne decoratie.

De droogbloemen DIY-set in geel en natuurlijke kleuren wordt veilig geleverd in een hersluitbare, stevige kartonnen doos.

Houd er rekening mee dat:
Het is een natuurproduct ! Dit houdt in dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en dus kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter ! Ook kan het nettogewicht door uitdroging iets afwijken.

Accessoires en decoratieve artikelen die op de productafbeeldingen worden weergegeven, zijn niet bij de levering inbegrepen.

Hoogte: ongeveer 50 cm - 60 cm
Kleur: geel, naturel
Materiaal: gedroogd gras, weidebloemen en graan
Netto gewicht: ongeveer 150g
Hoeveelheid: 1 set
google_translate
Art.-nr.: 33849
Gewicht: 0,68 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Droogbloemen DIY set geel voor droogboeket 60cm
Droogbloemen DIY set geel voor droogboeket 60cm
Droogbloemen DIY set geel voor droogboeket 60cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.