Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratieve zeilboot hout blauw wit natuurlijk 20x4cm H30cm

9,15 € *

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Werp af en aan grote vrijheid! Dit is ook mogelijk op het vasteland met deze prachtige en met veel details ontworpen decoratieve zeilboot gemaakt van hout in de kleuren blauw, wit en natuur. In gedachten kun je het schip ver naar zee nemen, nadenken over de afgelopen zomervakantie of uitkijken naar de komende vakantie.

Het maritieme decoratieve hoogtepunt voor alle interieurs verspreidt stijlvol de vakantiestemming in uw huis. Vooral zeilliefhebbers, maar ook fans van de zon, het strand en de zee, zullen zich enthousiast voelen en dromen wanneer ze het mooie houten schip zien. Presenteer de op te zetten zeilboot samen met ondersteuning van het vakantiefonds. Bankbiljetten en munten kunnen worden bevestigd aan het net versierd met schelpen en zeesterren.

De zeilen van de vissersboot zijn gemaakt van natuurlijk gekleurd garen of katoen. Het brutale kleine zeil op de mast, het stuur op de boeg, de witte naad en de opdruk "No.1" op het rechter zeil zijn mooie details die de Viana-boot tot een zeer speciaal maritiem accessoire maken.

Op een hoogte van ongeveer 30 centimeter heeft het zeilschip de geschatte afmetingen van 20 centimeter tot 4 centimeter.

Afmetingen : ca. 20 cm x 4 cm
Hoogte : ongeveer 30 cm
Kleur : blauw, wit, natuurlijk, grijs, zilver
Materiaal : hout, metaal, katoen
Hoeveelheid : 1 st
Art.-nr.: 66766
Gewicht: 0,35 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Decoratieve zeilboot hout blauw wit natuurlijk 20x4cm H30cm
Decoratieve zeilboot hout blauw wit natuurlijk 20x4cm H30cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.