Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratieve kwallen om glinsterend blauw op te hangen met LED-licht Ø26 H65cm

17,75 € *

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Aandacht zeemeerminnen en water zeemeerminnen! Hier komt een speciale decoratieve kwal die vreugde en vreugde biedt met zijn glinsterende blauwe straling en het geïntegreerde LED-licht. Ontwerp magische werelden in kinderkamers, etalages, op beursstands, in de bloemenwinkel of in restaurants met dit buitengewone decoratieve hoogtepunt.


De individuele en speelse decoratieve verlichting om op te hangen transformeert de kinderkamer niet alleen in een maritiem magisch rijk. Zelfs als een fantasierijke raamdecoratie, zal het dromerige decoratieve object ieders aandacht trekken. Het LED-licht is meertraps en kan knipperen of veranderen van rood naar groen naar blauw in vloeiende kleurovergangen. Om in en uit te schakelen, drukt u op de knop aan de achterkant van het LED-licht. Op het lichaam van de kwal zit een koord gemaakt van stabiele vislijn om op te hangen. De tentakels gemaakt van witte en glinsterende blauwe linten ronden het optisch extravagante kwallenontwerp af.


De magische en speciale medusa-decoratie heeft een hoogte van ongeveer 65 centimeter (met ophanging). De kwal zelf heeft een diameter van ongeveer 26 centimeter.


Hoogte met ophanging : ca. 65 cm

Hoogte zonder ophanging : ca. 55 cm

Kleur : lichtblauw, wit, goud / zilver glinstering

Materiaal : kunststof, polystyreen, organza lint, tule

Hoeveelheid : 1 stArt.-nr.: 66882
Gewicht: 0,38 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Decoratieve kwallen om glinsterend blauw op te hangen met LED-licht Ø26 H65cm
Decoratieve kwallen om glinsterend blauw op te hangen met LED-licht Ø26 H65cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.