Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Zwemvissen blauw / groen keramiek 16cm 2st

8,05 € *

4,03 € per Stuk

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Deze decoratievissen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze concurreren ook met je levendige kameraden omdat de keramische vissen kunnen zwemmen!

U kunt de siervissen in uw tuinvijver, een sierfontein of een glazen schaal met water zetten en ze zullen comfortabel op het wateroppervlak drijven.

Met de originele zwemfiguren tover je leuke decoraties voor je tuin of je huis. Versier je tuin voor een strandfeest met zand en schelpen en voeg een glazen vaas toe met de zwevende keramische vis. De grappige vis zal ook in het oog springen in een glazen schaal in de badkamer. Of ben je uitgenodigd voor een tuinfeest en heeft de eigenaar een vijver of zwembad? - Dan heb je een prachtig cadeau-idee als souvenir met de drijvende decoratieve vis.

Je kunt de keramische vis ook combineren met de kleinere versie bij het decoreren, of met de sprankelende drijvende metalen ballen uit onze winkel.

De zwemmende vissen komen naar je toe in een set van 2. De set bevat een vis in blauw en een vis in groen. Beide figuren hebben een witte buik, een realistische schaalstructuur en geschilderde ogen. De zwemmende vissen zijn ongeveer 16 centimeter lang, hebben een hoogte van ongeveer 7 centimeter en een breedte van ongeveer 5 centimeter.

Afmetingen: ongeveer 16 cm × 5 cm × 7 cm
Kleur: blauw, groen
Materiaal: keramiek
Aantal:
2 stuks in een set
Art.-nr.: 551276-016-994
Gewicht: 0,57 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Zwemvissen blauw / groen keramiek 16cm 2st
Zwemvissen blauw / groen keramiek 16cm 2st
Zwemvissen blauw / groen keramiek 16cm 2st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.