Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Zwemvissen blauw / groen keramiek 11,5cm 2st

5,10 € *

2,55 € per Stuk

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Met deze kleine visjes van keramiek tovert u originele tuindecoraties tevoorschijn. Decoreer je vijver met de mooie decoratieve vissen of gebruik ze om een tafeldecoratie te maken voor een strandfeestje. - Omdat de siervissen een bijzondere eigenschap hebben, namelijk dat ze kunnen zwemmen! Zet de zwemmende vissen op een oppervlak van het water en ze zullen comfortabel voortdrijven.

Giet wat zand in een glazen vaas en voeg de keramische vis toe, evenals wat mosselen en slakkenhuisjes. Een decoratief schip en een kleine vuurtoren maken de maritieme decoratie compleet en het is een beetje alsof je op vakantie bent.

Je wilt iemand blij maken met een geld cadeau voor een reis, bijvoorbeeld naar een bruiloft voor hun huwelijksreis aan zee, dan verpak je de bankbiljetten in een groot opsteekglas of een mooi bolvormig glas op zand en voeg je de mooie decoratieve vis toe.

Je kunt het kleine drijvende keramiek visje ook goed combineren met de grotere versie of met de sprankelende drijvende metalen balletjes in verschillende maten uit onze winkel.

De zwemmende vissen hebben beide een witte buik en een realistisch aangeduide schubben op de gekleurde rug en geschilderde ogen. De vissen van keramiek hebben een lengte van ongeveer 11,5 centimeter, een hoogte van ongeveer 5 centimeter en een breedte van ongeveer 4 centimeter. Je krijgt de vis in een set van 2. Dit omvat een vis in het blauw en een vis in het groen.

Afmetingen: ong. 11,5 cm × 4 cm × 5 cm
Kleur: blauw, groen
Materiaal: keramiek
Aantal: 2 stuks in een set
Art.-nr.: 551276-011-994
Gewicht: 0,43 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Zwemvissen blauw / groen keramiek 11,5cm 2st
Zwemvissen blauw / groen keramiek 11,5cm 2st
Zwemvissen blauw / groen keramiek 11,5cm 2st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.