Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Zeilboot wit-blauw 30cm

8,30 € *

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Creëer een mooie maritieme badkamerdecoratie voor je huis met deze zeilboot in wit-blauw! Het kleine zeilschip bestaat uit plastic, een mast van hout, en zeilen van echt linnen en staat met twee stelten op een afzonderlijke voetafdruk. Hiermee kunt u de boot bijvoorbeeld op een plank, een plank of het reservoir van uw toilet plaatsen. Afhankelijk van het gebied, voeg een stuk visnet, schelpen, wat decoratief zand, drijfhout en andere decoratieve figuren zoals een zeester of een vuurtoren toe.

Op deze manier geassembleerd, kunt u de boot ook op een raamlijst, een balkontafel of een plank in de woonkamer plaatsen. En wanneer u een zomerfeest in uw tuin organiseert, kunt u de boot ook gebruiken als een slimme tafeldecoratie en een luchtige en verfrissende sfeer creëren. Bovendien is de decoratieve boot ook een geweldig cadeau-idee voor zeilliefhebbers!

De zeilboot om in wit-blauw te staan heeft ongeveer de afmetingen 30 x 19 x 4 centimeter. De voetafdruk meet ongeveer 11 x 3,5 centimeter.

Afmetingen: ca. 30 cm x 19 cm x 4 cm
Vloeroppervlak : ca. 11 cm x 3,5 cm
Kleur: blauw, wit
Materiaal: kunststof, hout, metaal, koord, linnen stof
Hoeveelheid: 1 st


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.