Zeilboot 11cm x 19cm wit-blauw 3st

12,30 € *

4,10 € per Stuk

Levering tot 13. December **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 7 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Hijs de zeilen in je zomerse decoratie met deze witblauwe metalen zeilboot! De gestileerde decoratieve boot is gemodelleerd naar een kleine, sportieve one-master en bestaat uit een platte metalen structuur die vastzit in een houten plank met twee stijlen. Het volledige hoofdzeil heeft twee blauwe strepen aan de voorkant en het opschrift "No 8" en een kleine bruine vlag is versierd aan de bovenkant. De rest van de miniatuur is volledig in wit geschilderd, terwijl het kleine houten bord ook blauw is.

Vanwege het compacte formaat kunt u het schip eenvoudig op een vensterbank, ladekast en op een plank plaatsen. Dan passen een schelpmix, wat fijn decoratief zand, stenen en andere figuren uit de zee perfect. Je kunt deze maritieme decoratie ook mooi op een terrastafel of in de badkamer schikken en een leuke, ontspannen sfeer krijgen die naar vakantie smaakt!

De zeilboot in wit-blauw wordt verkocht als een set van 3 stuks en elke boot wordt hetzelfde verwerkt. De boten meten elk ongeveer 11x19 centimeter, de voetafdruk is ongeveer 3 x 8 centimeter.

Afmetingen:
ca. 11 cm x 19 cm
Vloeroppervlak : ca. 8 cm x 3 cm
Kleur: blauw, wit, bruin
Materiaal: hout, metaal
Aantal: 3 stuks

Art.-nr.: 82907
Gewicht: 0,35 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto's

Zeilboot 11cm x 19cm wit-blauw 3st
Zeilboot 11cm x 19cm wit-blauw 3st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.