Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Zeilboot 10cm x 14cm wit-blauw

3,90 € * 3,35 € * U spaart 14% (0,55 €)

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Creëer een verbazingwekkende maritieme decoratie met deze kleine zeilboot in wit-blauw! De kleine decoratieve boot is gemaakt van hout, linnen, koorden en kleine metalen oogjes. De kleine one-master is vrij licht en ziet er dankzij de heldere kleuren en natuurlijke componenten vrij luchtig, fris en elegant uit, wat betekent dat het decoratieve schip perfect past op een heldere plek met een witte achtergrond. Plaats het gewoon op een vensterbank of een plank in uw badkamer! Maar zelfs in een gang op een dressoir maakt de kleine houten boot veel!

Vooral in de zomer ziet het schip er echt prachtig uit en kan het ook worden gecombineerd met een vuurtoren, schelpen, wat zand en een paar kleine stukjes hout om een schattige zeedecoratie te creëren. U kunt dit totale kunstwerk vervolgens in een vakantiehuis, tuinhuisje of op het terras regelen, waardoor een gezellige sfeer wordt gecreëerd en herinneringen aan uw laatste Noordzeevakantie worden opgeroepen.

De kleine zeilboot in wit-blauw meet ongeveer 10 x 14 x 2,5 cm en heeft een platte voetafdruk aan de onderkant. Dit heeft de afmetingen van ongeveer 7 x 2 centimeter.

Afmetingen:
ca. 10 cm x 14 cm x 2,5 cm
Vloeroppervlak : ca. 7 cm x 2 cm
Kleur: blauw, wit
Materiaal: hout, metaal, koord, linnen
Hoeveelheid: 1 st

Art.-nr.: 345682
Gewicht: 0,3 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Zeilboot 10cm x 14cm wit-blauw
Zeilboot 10cm x 14cm wit-blauw
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.