Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Zeester mix 8cm - 10cm 50st

7,55 € *

0,15 € per Stuk

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Er is nauwelijks een symbool dat zo veel voor het onderwerp van de zee staat als een zeester, die ook in de wetenschap bekend staat als asteroïde! Deze zeesterrenmix geeft je de mogelijkheid om een frisse zeebries toe te voegen aan je zomerse decoratie. Vanwege de feloranje natuurlijke kleur trekt de decoratieve zeester de aandacht en kan hij worden gebruikt voor een verscheidenheid aan decoratieve ideeën voor uw huis. Je kunt het dus combineren met een schaalmix en het vervolgens gewoon in een kom doen om een maritieme flair te krijgen die elke kamer verfrist.

Of neem een mooi net en vul het met de zeedieren, wat drijfhout zoals Cupy-wortels en strek het over het plafond. U kunt dus gemakkelijk een geweldige zeedecoratie maken die er gewoon mooi uitziet in de feestzaal, in het tuinhuis en in de wintertuin. Maar ook met een beetje lijm, zand, lijm en deze zeester kun je een klein zandsculptuur voor je woonkamer maken. En collages of wenskaarten geplakt met zeester zien er ook echt fantastisch uit!

De zeesterrenmix zit in een zak en bestaat uit ongeveer 50 stuks. Omdat dit echte zeesterren van een fokkerij zijn, die zorgvuldig zijn gedroogd en geleegd, zijn er natuurlijke variaties in vorm en grootte in dit hoogwaardige natuurlijke product. De zeester uit deze nautische decoratieset bereikt maten tussen de 8 en 10 centimeter. Zoals zo gebruikelijk is bij deze zeedieren, hebben ze een ruw oppervlak en zijn ze gerangschikt als vijfpuntige sterren die hun armen van hen uitstrekken.

Houd er ook rekening mee dat de decoratieve zeester direct na het drogen in zout water werd verpakt en gedroogd. Het wordt daarom aanbevolen om de zeester uit de verpakking te halen vóór verwerking en deze een dag in de frisse lucht te laten stomen. Dan kunt u deze mariene sieraden ook met veel plezier verwerken in het maken van modellen of voor zomerarrangementen.

Grootte:
ongeveer 8cm - 10cm
Kleur: natuurlijke kleuren
Materiaal: echte zeester
Aantal: 50 stuks


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.