Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Zeester gedroogd 8cm - 10cm 10st

1,75 € *

0,17 € per Stuk

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Wat dacht je van een onderwaterdecoratie op zee voor je huis? Met deze gedroogde zeester, ook bekend als Asteroidea in het Latijn en Starfish in het Engels, kunt u uw bad een verfrissend gevoel van de Zuidzee geven. Schik het oranje glinsterende zeedier met een zee-egelmix in een decoratieve kom in de vorm van een schelp. Je kunt dan wat zand strooien als je wilt en je zult zonder enige moeite een fascinerende, nautische decoratie hebben.

Je kunt de ster uit zee ook aan een chique plat koord met een gekleurde houten vis, een schelp en witte ankers bevestigen en vervolgens witte parels toevoegen. In deze combinatie krijg je een prachtige Zuidzee-slinger die elke kamer en feesttent vult, vooral op een zomerfeest, met een Caribische flair.

De gedroogde zeester is een mix in een zak met in totaal 10 stuks. De zeester zijn echte natuurlijke producten van een professionele fokkerij die zijn gereinigd en gedroogd. Daarom kunnen er natuurlijke schommelingen in grootte en vorm zijn; Als gevolg hiervan hebben de sterren verschillende groottes, die tussen 8 en 10 centimeter liggen.

Hun oppervlak is ook prachtig gemarmerd en ruw, terwijl de lichamen zijn gerangschikt in de typische en gelijknamige stervorm. Voordat u de zeester verwerkt, raden we u aan deze ongeveer een dag in de frisse lucht te laten verdampen omdat de zeedieren zijn opgegroeid in zout water. Dan heb je ook veel plezier bij het maken van de natuurlijke decoratie.

Grootte:
ongeveer 8cm - 10cm
Kleur: natuurlijke kleuren
Materiaal: echte zeester
Aantal: 10 stuks


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.