Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Zeester 9cm - 11cm wit 20st

13,60 € *

0,68 € per Stuk

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Zo'n witte zeester geeft een maritieme decoratie een speciale, exclusieve toets. Het natuurlijke artikel is de knoestige zeester, die opvalt door zijn sterke bepantsering en de afgeronde spikes aan de bovenkant. Wanneer ze zijn gedroogd, zijn de zeester erg gehard en stabiel en vertonen ze een schaalachtig patroon op de armen. Dit maakt ze tot onvergelijkbaar mooie accessoires, die fantastisch harmoniëren met een elegante zeedecoratie in delicate crèmekleuren en beige tinten.

In combinatie met fijn zand, gebleekt rendiermos, lichte steentjes en verschillende schelpen, is het resultaat een samenhangend totaalbeeld voor een subtiele vakantiesfeer. Je kunt de zeester samen met de andere maritieme objecten rangschikken, bijvoorbeeld op een chique houten dienblad, in het midden van de tafel als tafeldecoratie of in een grote glazen vaas of kom. Als alternatief kun je de zeester gebruiken om een rustieke decoratieve slinger voor de badkamer of het raam te maken door deze aan jute tape te bevestigen aan een dik touw. Gedroogde zee-egels, drijfhout en slakkenhuizen passen hier ook goed bij.

Bij ons haal je de majestueuze zeester in een zak met in totaal 20 stuks, waarbij de diameter van de individuele decoratieve objecten varieert van ongeveer 9 tot 11 centimeter. Elke zeester is natuurlijk zorgvuldig gedroogd en is ongeveer tussen de 2,5 en 3,5 centimeter hoog.

Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit kan betekenen dat het product een grote natuurlijke schommelingen en dus de vorm, kleur, grootte, breedte, lengte en diameter van de aangegeven maten afwijken!

Grootte: ongeveer 9cm - 11cm
Hoogte: ca. 2,5 cm - 3,5 cm
Kleur: natuurlijke kleuren, wit
Materiaal: echte zeester
Aantal: 20 stuks
Art.-nr.: 68306
Gewicht: 0,5 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Zeester 9cm - 11cm wit 20st
Zeester 9cm - 11cm wit 20st
Zeester 9cm - 11cm wit 20st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.