Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Zeepschaal schaal 12cm x 10.5cm x 11cm wit

8,65 € *

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De ideale decoratie voor de badkamer: deze zeepbak in de vorm van een open schaal en de kleur wit presenteert de fijne zeep voor elke badkamer op een nobele manier! De zeephouder is volledig gemaakt van keramiek en is gecoat met een speciale vernis zodat de decoratieve schaal eenvoudig kan worden gereinigd. De buitenkant heeft ook een gegolfd oppervlak, dat doet denken aan een authentieke schaal en een zeer goede grip heeft.

Met de platte voetafdruk en het compacte formaat past de keramische kom perfect naast de kraan bij de gootsteen en de kleur harmonieert heel goed met klassieke, witte tegels. Bovendien past de schaalvorm van nature bij het thema water en je kunt het ook gebruiken om een mooie maritieme decoratie te maken als je ook echte schelpschalen neerlegt en een klein visnet ophangt. Bovendien is de keramische schaal ook zeer geschikt als sieradenkom en harmonieert hij bijzonder goed met pareljuwelen die je daar kunt bewaren met een beetje watten!

De zeepschaal in wit en in de vorm van een schaal meet ongeveer 12 x 11 x 10,5 centimeter, terwijl de binnenkant ongeveer 10 x 9 x 8 centimeter meet.

Opmerking: accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, zijn niet inbegrepen in de levering tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.

Afmetingen schaal:
ca. 12 cm x 11 cm x 10,5 cm
Binnenmaten: ca. 10 cm x 9 cm x 8 cm
Kleur: wit
Materiaal: keramiek
Hoeveelheid: 1 st


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.