Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Willow skelet appelgroen / geel 200st.

10,65 € *

0,05 € per Stuk

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 11 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Als je op zoek bent naar een spannende en kleurrijke natuurlijke decoratie voor je lentedecoratie, dan is dit skeletachtige wilgenblad, ook wel Willow skelet genoemd, in appelgroen en geel zeker een kijkje waard! U kunt dus gewoon de mooie bladeren van een riet als een sprenkeldecoratie op de tafelloper van de eettafel verspreiden of in een chique decoratieve kom schikken. De heldere, heldere kleuren schijnen in elke kamer en inspireren je om te bloeien in de natuur!

De natuurlijke decoratie met de naam Willow Skeletton in appelgroen en geel zit in een doos van 200 stuks. Zoals gebruikelijk bij natuurlijke producten, variëren de afmetingen van de individuele bladeren tussen ongeveer 10 en 15 centimeter. Het geskeletteerde wilgenblad voor decoratie werd ook speciaal geconserveerd zodat het niet zo snel breekt en scheurt wanneer het wordt gebruikt. Je kunt dit wilgenblad ook gebruiken om een mooie collage of geweldige decoraties te maken voor de verjaardag van een kind.

Afmeting: 10 - 15 cm
Kleur: appelgroen, geel
Materiaal: skeletachtig wilgenblad
Aantal: 200 stuks

Art.-nr.: 08620-117/121
Gewicht: 0,06 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Willow skelet appelgroen / geel 200st.
Willow skelet appelgroen / geel 200st.
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.