Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Wilgenbladeren skeletachtig geel, oranje 200st

10,65 € *

0,05 € per Stuk

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 13 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Deze geskeletteerde wilgenbladeren in geel en oranje zijn onmisbare elementen voor uw droge flora. Met hun filigraan, bijna sluierachtige vorm, zijn de decoratieve bladeren echte blikvangers. Dit maakt ze ideaal om allerlei decoratieve creaties af te ronden. Vooral droge arrangementen maken de finishing touch door de sterk gekleurde bladeren met hun eigenaardige vorm.

Ze worden verkregen van de wilgenbladeren, botanisch bekend als Salix. Als je goed kijkt, kun je gemakkelijk zien dat de fabelachtig mooie wilgenbladeren nu alleen bestaan uit de filigraan vertakte bladaders die tijdens het droogproces van de rest van het blad werden gescheiden. Dit proces geeft de decoratieve bladeren hun natuurlijke maar magische vorm en vormt de basis voor de zachte kleuring in prachtige natuurlijke kleuren.

De geskeletteerde wilgenbladeren in geel en oranje zitten in een doos met in totaal 200 stuks en hebben als natuurlijke voorwerpen verschillende lengtes van ongeveer 10 centimeter tot ongeveer 15 centimeter.

Let op: dit is een natuurlijk product! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daarom in vorm, kleur, grootte, breedte, lengte en diameter kan verschillen van de opgegeven afmetingen!

Grootte : ongeveer 10cm - 15cm
Kleur : geel, oranje
Materiaal : skeletachtig wilgenblad
Aantal : 200 stuks

Art.-nr.: 57/121
Gewicht: 0,25 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Wilgenbladeren skeletachtig geel, oranje 200st
Wilgenbladeren skeletachtig geel, oranje 200st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.