Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Wilgenbladeren skelet roze mix 200p

10,65 € *

0,05 € per Stuk

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 3 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Een trouwdecoratie kan tegenwoordig ook natuurlijk zijn. Deze geskeletteerde wilgenbladeren in een roze mix zijn hiervoor ideaal. Hoe mooi ziet de trouwtafel eruit als je hem versiert met een spreidende decoratie van deze decoratieve uitdrogende bladeren. De bruiloftsgasten zullen niet alleen genieten van de algehele indruk van deze onderscheidende natuurlijke decoratie, maar zullen ook blij zijn met de fijne details van de decoratieve bladeren. Geen wonder, je kunt gemakkelijk verdwalen in de delicate bladstructuren met hun mysterieuze takken. Het zijn ook deze die zorgen voor de luchtige, lichte uitstraling van de drogende lakens, die doen denken aan sluiers. De kleuren in verschillende tinten roze en rood versterken deze indruk.

Zo kunt u al uw decoratieve creaties een magische toets geven.
Vooral droge arrangementen krijgen een sprookjesachtige uitstraling door de delicate sluierbladeren, wat natuurlijk bijzonder goed past bij het onderwerp huwelijk. Elke bruid zou tenslotte ook een prinses moeten zijn! De wilgenbladeren worden verkregen uit de gedroogde bladeren van de wilg, ook bekend onder de botanische naam Salix. In een zacht proces wordt het blad van de wilgenbladeren verwijderd, zodat alleen de filigraanstructuren van de bladaders overblijven. Dit zorgt voor de bijna transparante uitstraling van deze skeletbladeren.

De geskeletteerde wilgenbladerenmix in roze zit in een doos van 200 stuks en heeft een lengte van ongeveer 10 centimeter tot ongeveer 15 centimeter.

Let op : dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daarom in vorm, kleur, grootte, breedte, lengte en diameter kan verschillen van de opgegeven afmetingen !

Grootte : ongeveer 10cm - 15cm
Kleur : wit, roze, roze, bordeaux
Materiaal : skeletachtig wilgenblad
Aantal : 200 stuks

Art.-nr.: 51/106/111/124
Gewicht: 0,25 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Wilgenbladeren skelet roze mix 200p
Wilgenbladeren skelet roze mix 200p
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.