Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Wilgenbladeren skelet licht violet 200st.

9,95 € *

0,05 € per Stuk

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Een fantastische en verfrissende toevoeging aan je herfstdecoraties: deze wilgenbladeren in lichtpaars zijn geskeletteerd en laten alleen de vezels achter. Dit geeft deze natuurlijke decoratie een originele look die zeker opvalt en iedereen inspireert. Je kunt de bladeren dan bijvoorbeeld als tafeldecoratie gebruiken en ze over het midden van de tafel strooien. Omdat de bladeren verschillende afmetingen hebben en enigszins transparant zijn, resulteert dit in een frisse en gevarieerde tafeldecoratie.

Je kunt de wilgenbladeren ook als extra sieraden in een decoratieve kom met andere producten schikken en zo alles ondersteunen van herfst- tot zomerse decoratie die je pand moet versieren. Je hebt ook de mogelijkheid om op de decoratieve bladeren te plakken om een wenskaart, een bloempot, een geschenkpakket en ook een herfstcollage te versieren. In combinatie met andere skeletachtige wilgenbladeren in andere kleuren en verschillende monetaire bladeren, kunt u fascinerende herfstdecoraties creëren die ieders aandacht trekken.

De skeletachtige wilgenbladeren in licht violet worden geleverd in een doos van 200 stuks. Als natuurlijk product kan elk wilgenblad een grootte hebben van ongeveer 9 tot 12 centimeter.

Let op : dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daarom in vorm, kleur, grootte, breedte, lengte en diameter kan verschillen van de opgegeven afmetingen !

Grootte:
ongeveer 9cm - 12cm
Kleur: lichtpaars
Materiaal: skeletachtig wilgenblad
Aantal: 200 stuks

Art.-nr.: 08620/139
Gewicht: 0,06 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Wilgenbladeren skelet licht violet 200st.
Wilgenbladeren skelet licht violet 200st.
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.