Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Wilgenbladeren skelet grijs, turkoois 200st

10,65 € *

0,05 € per Stuk

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 17 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Natuur die inspireert! Bekijk deze bijna meesterlijk kunstzinnige wilgenbladeren, waarvan de filigraan vertakte structuren zichtbaar zijn gemaakt door een speciaal proces. De wilgenbladeren, ook botanisch bekend als Salix, zijn gedroogd en geconserveerd om het intrigerende bladskelet te onthullen. De resulterende luchtige lichtlook doet denken aan sluiers, zodat de bladeren ook sluiers worden genoemd. Vooral in droge flora zijn de skeletbladeren moeilijk voor te stellen en worden ze vaak gebruikt om bloemstukken op een bijzonder geavanceerde manier te versieren.

Maar doe-het-zelvers hebben ook een verscheidenheid aan toepassingen voor de wilgenbladeren, die in een gereserveerde kleurencombinatie van grijs en turkoois komen. Maak bijvoorbeeld een luchtige slinger door de wilgenbladeren aan een dunne katoenen draad te bevestigen, waardoor een eenvoudige muur een echte blikvanger wordt. Wenskaarten hebben ook een onderscheidend uiterlijk dankzij de skeletachtige bladeren.

De skeletachtige wilgenbladeren in grijs en turkoois zitten in een doos met in totaal 200 stuks en hebben een lengte van ongeveer 10 centimeter tot ongeveer 15 centimeter.

Let op : dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daarom in vorm, kleur, grootte, breedte, lengte en diameter kan verschillen van de opgegeven afmetingen!

Grootte: ongeveer 10cm - 15cm
Kleur: grijs turkoois
Materiaal: skeletachtig wilgenblad
Aantal: 200 stuks

Art.-nr.: 113/131
Gewicht: 0,25 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Wilgenbladeren skelet grijs, turkoois 200st
Wilgenbladeren skelet grijs, turkoois 200st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.