Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Wilgenbladeren geskeletteerd paars / roze 200st.

10,65 € *

0,05 € per Stuk

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Maak uw wenskaarten een beetje slimmer met deze skeletachtige wilgenbladeren! De paarse en roze wilgenbladeren werden gedroogd en geconserveerd met behulp van een speciaal proces zodat alleen het bladskelet overblijft. Dankzij deze techniek zijn de decoratieve bladeren ook bijzonder stabiel en kunnen daarom niet alleen gemakkelijk op kerstkaarten, inpakpapier of het glas van een theelichthouder worden gelijmd, maar worden ook gebruikt in de servettechniek. Maar ook in droge flora worden deze prachtige bladeren gebruikt voor verjaardagskransen of voor tafelarrangementen.

De geskeletteerde wilgenbladeren zitten in een doos van 200 stuks en zijn gesorteerd op grootte en kleur. Dus er zijn bladeren met een lengte van ongeveer 7,5 tot 14 centimeter in deze set, die worden gehouden in de kleuren paars, roze, rood en lila. Op deze manier passen de chique wilgenbladeren ook in een paasdecoratie en kunnen daarom ook een mooie paasmand versieren.

Afmeting: 7,5 - 14cm
Kleur: paars, roze, rood, lila
Materiaal: skeletachtig wilgenblad
Aantal: 200 stuks

Art.-nr.: 08620/sort.44/1
Gewicht: 0,06 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Wilgenbladeren geskeletteerd paars / roze 200st.
Wilgenbladeren geskeletteerd paars / roze 200st.
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.