Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Wilgenbladeren geskeletteerd groen assorti 200st

10,65 € *

0,05 € per Stuk

Levering tot 2. Oktober **

Goederen worden opnieuw besteld

Nog maar 0 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Ze zien er heerlijk fris uit, deze geskeletteerde wilgenbladeren, gesorteerd in verschillende tinten groen. Als u een luchtige lentedecoratie in gedachten hebt, zijn deze decoratieve bladeren geschikt als handwerk. Ze worden verkregen van de wilgenbladeren, botanisch bekend als Salix. De wilgenbladeren worden gedroogd en bewaard in een zacht proces, zodat alleen de skeletbladaders overblijven. Als je goed kijkt, kun je zien dat zelfs de fijnste aderen zijn bewaard gebleven. Dit proces geeft de decoratieve bladeren hun filigraan, bijna sluierachtige vorm en vormt de basis voor de zachte kleuring in prachtige natuurlijke kleuren.

Pas op voor doe-het-zelvers: gebruik deze sluierbladeren om een bloemstuk voor de lente te maken. Seizoensbloemen zoals krokussen en sappige grassen krijgen de finishing touch van de skeletbladeren. Voor Pasen zijn de droge bladeren prachtig als een sprenkeldecoratie.

De geskeletteerde wilgenbladeren, gesorteerd in groen, zitten in een doos met in totaal 200 stuks en hebben als natuurlijke items verschillende lengtes van ongeveer 10 centimeter tot ongeveer 15 centimeter.

Let op : dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daarom in vorm, kleur, grootte, breedte, lengte en diameter kan verschillen van de opgegeven afmetingen !

Grootte : ongeveer 10cm - 15cm
Kleur : groen
Materiaal : skeletachtig wilgenblad
Aantal : 200 stuks

Art.-nr.: 53/117/119
Gewicht: 0,25 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Wilgenbladeren geskeletteerd groen assorti 200st
Wilgenbladeren geskeletteerd groen assorti 200st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.